A nem nálunk vásárolt Alkoholszondák szervizelését is biztosítjuk! Ha meghibásodott a készüléked, nem mér pontosan vagy kalibrációra szorul, akkor keress minket bátran!

Szervizeléssel és kalibrálással kapcsolatban Tibor kollégánkat keresd: + 36 30 933 2215

Hitelesítés és Kalibráció

 

Az alkoholszondákat típustól függően időnként kalibrálni kell, hogy megőrizzék a mérési pontosságukat. A kalibráció során több különböző alkoholkoncentrációjú levegőt juttatunk a szondába, így ehhez viszonyítva a készülék beállítja magát.

A kalibrálás szükségszerűségét a készülékeken a gyártó adja meg. Készülékenként változó. A készülék kalibráció nélkül is tovább működik, de a szonda nem feltétlenül éri el az elvárható eredményeket.

Garancia

Mi lesz, ha nem vagy elégedett az alkohol szondával vagy ha attól tartasz, hogy nem mér pontosan?

Egyszerű: nem szeretnénk, hogy Te vállald a kockázatot, ezért azt most átvállaljuk Tőled: az AlkoholszondaBolt pénz-visszafizetési garanciát vállal a termékek  100%-ára. Ha  nem vagy maximálisan elégedett vagy pontatlanul mér, akkor csak jelezd felénk e-mailben és visszatérítjük a teljes vételárat!

A célunk, hogy teljesen elégedett legyél a kapott termékekkel. Mi ragaszkodunk ahhoz, hogy maximálisan elégedett legyél. Ha nem, akkor ne fizess, ne veszíts semmit!

Szervizeléssel, kalibrálással kapcsolatban az alábbi címre írj nekünk:
muszakiosztaly@alkoholszondabolt.hu
+36 30 933 2215