Mai XXI. századi életvitelünk, és életmódunk igen sokszínű. Valaki könnyebben boldogul, valaki meg vért izzad, mégsem jut egyről a kettőre. Ma sokkal stresszesebbek, feszültebbek vagyunk, mint még száz évvel ezelőtt. Az életünk felgyorsult, egyre szélesebb körben kell megfelelnünk, ha sikeresek akarunk lenni, vagy azok akarunk maradni az életben. Ez nem kevés többletenergiát, felkészülést, munkát, információt, és nem utolsó sorban nem kevés önfegyelmet igényel. Vannak emberek, akik odateszik magukat, és olyanok is, akik csak sajnáltatják magukat. Csak rajtunk, az egyéneken múlik, hogy mit teszünk meg egy adott cél elérése érdekében.

Azok az emberek, akik nem rendelkeznek erős jellemmel, általában valamilyen szenvedélybetegséggel küszködnek. Az alkoholfogyasztás is jórészt ide tartozik. „Igyál egyet, ne törődj vele, majd csak lesz valahogy! – ismerős ez a mondat igaz?

A túlzásba vitt alkoholfogyasztásnak megvannak a veszélyei. Kifejti hatását mind a társadalmi életünkben, mind az egészségi állapotunkban, és nem kevés anyagi vonzata is van. Amikor az ember elkezdi rendszeresen túlzásba vinni az alkoholt, akkor még nem érzi, hogy rossz a helyzet. Hazamegy, otthon a feleség nagyon mérges, egy igazi sárkány, hogy „már megint a kocsmában ültél!

Ha építőiparban dolgozik, és késik, akkor „Gyere Jóska, fújd meg a szondát!” – mondja a főnök. Az alkoholszonda pedig pontosan kimutatja, hogy több alkoholt fogyasztott, mint kellett volna. És legközelebb ugyanez a szituáció. Főhősünk farkasszemet néz egy alkoholszondával, az ismét pontos értéket mutat a bevitt alkohol mennyiségéről.  Ekkor már nem hagyja annyiban a főnök, és azonnali hatállyal megszünteti a Jóska munkaviszonyát. És meg is történt a baj. Valószínű, hogy a család megélhetése került veszélybe, ezen kívül, ha nem tudja megoldani, a család is tönkremegy mind anyagilag, mind érzelmileg-lelkileg!

alkohol karos hatasai-www.alkoholszondabolt.huAz egészségben is komoly károkat okoz a túlzott alkoholfogyasztás. Kis mértékben ugyan jó, de nagy mértékben tönkreteszi a szervezetet. Pusztítja az idegsejteket, amiről azt kell tudni, hogy nem termelődnek újjá, így konkrétan a mértéktelen italozással. A májat és a vesét is károsítja, mivel nem emészthető, és egyből a véráramba kerül, így a kiválasztó szervrendszer közvetlenül károsodik. Sajnos elősegíti a vastagbélrák, hasnyálmirigyrák, tüdőrák, és gégerák kialakulását.

Kis mértékben védi a szívet. Mennyi az a kismérték? Amikor az alkoholszonda kb 2-3 ezreléket mutat ki.

Nézz körül a termékeink között és válaszd ki a neked megfelelő Alkoholszondát.